3r PREMI del concurs de dibuix d’instruments UME per a una alumna de la nostra escola!

Enguany, els alumnes de P5 i Primària hem participat per primera vegada al 12è concurs DIBUS, organitzat per la botiga d’instruments UME (unió musical) amb l’objectiu d’ajudar als nens i nenes i a les escoles a aconseguir instruments musicals. La participació de cada alumne/a era voluntària amb l’autorització de cada família. La temàtica dels dibuixos havia de ser “nens/nenes tocant instruments” i podíem utilitzar qualsevol tècnica. Vam presentar bastants dibuixos però havíem de tenir en compte que hi participaven moltes escoles de tota Espanya. Ens vam endur una gran sorpresa quan vam saber que el 3r premi havia estat assignat a una alumna de la nostra escola: la Lamya de 6è! (ara ja exalumna).

“Vam anar a la botiga a recollir el premi: UNA GUITARRA ACÚSTICA (+ afinador digital, recanvi de cordes, corda per a penjar, bosseta de púes…). Estem molt contents perquè no ho podia imaginar. El dibuix significa músics de diferents països amb els instruments més típics de cada lloc. Gràcies per donar-me aquesta oportunitat”.

Felicitats Lamya i felicitats a tots els participants!

2 Comments

  1. Núria Lacasa

    Felicitats Lamya!
    Ens encantaria que d.aquí a un temps, vinguessin a tocar una peça amb la teva guitarra, a la nostra escola.
    Estic molt contenta per la teva participació al concurs!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>