CM – CS – EPSAP: LLIGA DE MATACONILLS COL·LABORATIU

Des de l’àrea d’EF i amb la intenció de promoure una vida activa i dinamitzar les estones de pati, s’organitza una lligueta de mataconills entre l’alumnat. Existeixen dues lligues paral·leles, una per Cicle Mitjà, i una altra per Cicle Superior, on l’alumnat si apunta voluntariament i es barregen els equips amb les diverses classes del cicle.

Cada dia hi ha partit a l’espai de La Vinya i es fan unes modificacions a la normativa de manera que esdivingui un joc més col·laboratiu entre l’equip.

A més, hi ha els rols de capitans/es i de material, de manera que la lliga la fan funcionar els mateixos participants. D’altra banda, la puntuació no és només per si han guanyat més o menys partides, sinó que també puntua l’assistència de tot l’equip, el felicitar-se al final, el no generar conflictes,… Els capitans són qui en fan la valoració al final de cada partit.

És una lliga que té una gran resposta per part de l’alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>