LA MÀGIA DELS COLORS A CAN JULIA

Benvolgudes famílies,

fa unes setmanes, els vostres fills i les vostres filles van anar a Can Julià a aprendre més coses sobre els colors.

No era un dia asoleiat i fins i tot plovia, però aquest fet no va impedir que poguéssim crear els colors de l’Arc de Sant Martí per a ficar-los en unes ampolletes, ni tampoc que, gràcies a uns filtres, veiéssim que la barreja dels colors bàsics forma uns altres i que en descobríssim de nous.

Una vegada que ja havíem estudiat una mica sobre la teoria dels colors, vam pintar el nostre mocador de seda, sempre des d’uns estats de concentració i relaxació, perquè, segons ens van explicar, el nostre estat d’ànim d’aquell moment quedaria reflectit en ell. Cap dels mocadors seria igual a un altre, però tots ho faríem seguint les mateixes passes:  agafant els colors segons l’ordre de l’arc de Sant Martí i disposant-los en forma de mandala.

Encara que el dia no ens va acompanyar, serà una sortida que no oblidarem fàcilment.

Aquí teniu una mostra. Gaudiu-la amb els vostres fills i les vostres filles i digueu-nos que en penseu. Gràcies! 😛

 

5 comentaris

  1. Carolina 6è

    L’excursió m’ha agradat molt tot i que hem repetit de sitio.La experencia ha estat bé i el que més m’ha agradat és pintar els mocadors de seda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>