Infantil

L’etapa d’educació infantil comprèn els nens i nenes entre els 3 i 6 anys. Es troba dividida en tres cursos: Ànecs i Conills (P-3), Puputs i Orenetes (P-4) i Taurons i Pingüins (P-5).

 

 

mirant

El principal objectiu de l’etapa és aconseguir que els nens i nenes siguin autònoms i capaços de desenvolupar-se personalment i intel·lectualment. En aquesta etapa  s’inicia l’adquisició dels hàbits necessaris per assolir amb èxit els successius objectius del seu aprenentatge, a partir de l’observació, l’experimentació i la manipulació.
Per aconseguir un bon desenvolupament emocional i potenciar la creativitat i l’escolta, utilitzem el joc com a mitjà fonamental.
Hi ha tres àrees bàsiques de coneixement que es treballen de manera global, establint relacions entre els seus continguts:
  • Descoberta d’un mateix: adquisició dels hàbits necessaris per promoure l’autonomia i la confiança en un mateix. Realitzem activitats per l’exploració de les pròpies  capacitats motrius a través de la manipulació.
  • Descoberta de l’entorn: coneixement de la realitat cultural més propera, com la família, les festes tradicionals, els amics, i el barri.
  • Comunicació i llenguatge: treballem la comunicació entre iguals a través dels diferents llenguatges, matemàtic, musical, plàstic, llengua catalana i anglesa, en els diferents contextos.