PRIMERES ACTIVITATS D’ESCOLA VERDA

Hola!
Com passa el temps, oi? Ja som ací de nou i amb il·lusió renovada.

Volem presentar-vos algunes activitats que de moment estem portant a terme dins el projecte d’Escoles més Sostenibles.

Alguns companys de P-5 ens vam fer una visita al pati de primària per tal de collir fulles aromàtiques. Alguns nens i nenes de primària els van ajudar i van aconseguir omplir una bossa ben grossa.

L’alumnat de tercer amb l’ajut dels tutors estan portant a terme dues experiències: aconseguir observar com surten arrels noves a tiges que hem esporgat d’uns arbusts i fer seguiment de què passa quan soterrem una boleta de paper d’alumini dins la terra i el mateix però amb un tros de pell de plàtan.
A quart, tenim en creixement unes llavors de julivert que ja han germinat i estem ben il·lusionats esperant el moment de trasplantar-les al pati de primària.

El nou equip d’Escola Verda d’aquest curs ja està en marxa! Els hi donem la benvinguda!

I per acabar agrair molt i molt el servei que des de l’AFA han fet les famílies en el reg de les plantes aquest estiu.Sense vosaltres aquestes margarides florides no hi serien!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>