MUNT DE MOTS! – 9è FESTIVAL DE NARRACIÓ A BARCELONA

El Festival Munt de Mots és el primer festival de narració oral de Barcelona. Arrenca el 2010 amb diversos propòsits: fomentar l’aparició de més espais des d’on continuar fent visible la narració oral, oferir al públic tot el que aporten els contes (diversió i capacitat creativa, inclusió social, aprenentatge, joc simbòlic, autoconeixement…), crear xarxes al voltant d’aquest art. En definitiva, contribuir que els contes formin part de la realitat quotidiana i de l’oferta cultural del nostre dia a dia, conscients que somiar un món millor és el primer pas per crear-lo.

El Festival rep narradors de tot arreu per participar en 40 activitats programades per tota la ciutat i a  altres sub-seus, entre les quals destaquem sessions de contes infantils i per a adults, tallers i conferències. Són més de 30 espais: biblioteques, centre cívics, bars.

També tornarà la Marató de Contes Infantils (l’entrada” s’aplega en forma d’aliments per al Banc d’Aliments de Barcelona) i els contes als hospitals (Clínic, Sant Joan de Déu, Sant Pau).

La inauguració tindrà lloc el dilluns 15 d’octubre a les 20:00h, a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Aquí conviden a tothom que hi vagi a fer una aportació solidària portant medicines (que s’enviaran a Veneçuela) o contribuint a la taquilla inversa (que se destinarà integrament a sufragar els costos de la tramesa)

 A partir d’aquí, els contes viatjaran a través de les paraules. Les conferències del Centre d’Interès en la Narració Oral que es realitzaran del 17 al 20 a la Biblioteca Vila de Gràcia, a les 19.00 h.

Per facilitar la participació del púbic en aquesta festa de la paraula comptem amb les jams de contes com “Tu contes”, “Narrín Narran” i el Laboratori Creatiu, en què tothom està convidat a contar (o a escoltar contes).

Si voleu saber més sobre el Festival Munt de Mots, podeu consultar les activitats al seu facebook https://www.facebook.com/FestivalMuntdeMots/  o a la pàgina http://www.muntdemots.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>