UN OCELL D’AIGUAMOLL I UN DE BOSC, ENS VISITEN AQUESTS 15 DIES!

Benvolguts jugadors cercadors d’ocells amagats, ja arribem a la recta final del joc i amb aquest dos ocells que ens visiten aquesta setmana consumirem el mes de maig. Com podeu veure, teniu 15 dies perquè dilluns vinent és Dilluns de pasqua i jo aprofitant que ens han obert una mica les condicions del confinament, no seré a Barcelona. Però no us refieu i envieu de seguida les vostres respostes i aneu acabant de fer els dibuixos de les diferents observacions.

Pel que fa als dos ocells amagats d’aquesta setmana i tal com heu dit als correus que m’he anat enviant, han estat dos ocells amb uns trets diagnòstics molt clars i que heu identificat perfectament. L’ocell amagat nº 43 és el bonic ànec cuallarg i l’ocell amagat nº 44 el corriol anellat gros.

Aquesta setmana hem fet l’observació amb el grup CS-B i hem gaudit molt, veient un ocell migrant que ha fet aturada al nostre pati per reposar forces i continuar viatge cap al nord. Es tracta del bonic papamosques gris. També vam poder gaudir de dos xoriguers que sobrevolaven el pati fent un vol a vela, en cercle i aprofitant les columnes d’aire calent!

Les observacions d’aquesta setmana han estat aquestes:

Pels 15 dies propers ens visiten dos ocells ben diferents. Cuita amb l’ocell amagat nº 45 que és el cosí germà d’un ocell que va sortir fa unes setmanes. És un ocell que a Catalunya crien poques parelles i que és sobretot un ocell hivernant. L’ocell amagat nº 46 és un ocellet boscà i que de tant en tant el veiem pels pins del parc de la Fontsanta. 

Vinga, que disposeu de dues setmanes per trobar-los.

En aquest enllaç podeu llegir com són i algunes curiositats del “ocells trobats” i els “nous ocells amagats” per la setmana vinent:  RESPOSTES I NOUS OCELLS AMAGATS

Llegiu bé els petits textos que hi ha a sota de la fotografia, us ajudaran a fixar les característiques de l’ocell i això ens els farà retenir millor a la memòria.

En aquest altre enllaç podeu veure la vostra puntuació: PUNTUACIÓ

Si detecteu alguna errada en la puntuació, no dubteu a dir-m’ho mitjançant un correu… ho revisaré, perquè tinc tots els vostres correus arxivats!

Aquest període, va d’avui mateix dia 17 fins el 30 de maig!

Bona cerca, que els ocells ens acompanyin… i volin en llibertat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>