24a Setmana de la Ciència

Durant aquesta setmana es celebra a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència. Les classes de 5è hem participat en algunes activitats de divulgació científica:

Dimarts al matí vam visitar l’institut El Castell. Amb l’ajuda d’alguns/es alumnes de 4t d’ESO, vam poder gaudir d’un taller de química. També van explicar-nos que aquest és l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics. Per això, després del taller, van assignar-nos un element químic a cadascú i ens vam ordenar com en la taula periòdica per poder fer-nos una fotografia tots junts.

Dimecres al matí vam poder assistir a una xerrada impartida per una biòloga, la qual ens va explicar una mica la seva experiència en el món de la investigació.

I, per últim, dimecres a la tarda tota l’etapa de Primària vam participar en diversos tallers de caire científic. Així, petits i grans vam poder gaudir d’una tarda d’experiències STEAM.

Cliqueu a la imatge per veure algunes fotografies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>