Activitats complementàries

Benvolgudes famílies:

A més del dossier d’estiu que us hem compartit en aquest mateix blog, volem oferir-vos també algunes propostes i recursos més per seguir reforçant diferents aprenentatges durant aquestes vacances:

CATALÀ I CASTELLÀ
:
– Lectura: animeu als vostres fills/es a llegir llibres, còmics, diaris o revistes juvenils…
– Expressió escrita: proposeu-los també que elaborin textos lliures de diferents estils i temàtiques, com ara narracions, descripcions, poemes, cançons, reportatges, un diari d’estiu, articles d’opinió sobre pel·lícules, llibres, documentals…, entrevistes, una petita obra de teatre amb diàlegs, etc.
– Podeu també jugar a jocs de taula que estimulin el llenguatge (expressió oral, adquisició de nou vocabulari, pràctica de l’ortografia…), com ara l’Scattergories, el Tabú, l’Intelect, el Tic Tac Boum, etc.
– Oferiu-los participar en jocs online o aplicacions mòbil que treballin altres aspectes de la competència comunicativa.

ENGLISH

MATEMÀTIQUES:
– Càlcul i operacions: sumes, restes, taules de multiplicar, multiplicacions, divisions, càlcul mental…
– Resolució de problemes.
– Jocs online / Aplicacions mòbil per treballar altres aspectes de la competència matemàtica.

A continuació us deixem un recull d’enllaços a diferents webs que proposen, mitjançant jocs online, practicar diferents aspectes que hem treballat durant aquest curs: https://www.symbaloo.com/mix/cadira5eb

Fins aviat!
Tutores de 5è.