PROPOSTES D’ACTIVITATS SETMANA DEL 8 AL 14 DE JUNY

 

1- Us proposem dibuixar a Platero.
Per ajudar-vos hem posat uns enllaços que expliquen com ho podeu fer perquè les proporcions del seu cos us quedin bé.
Després a l’hora de pintar-lo, us heu de fixar en les fotos que us posem per poder triar els colors, apretar més o menys per a que surtin diferents tons de gris, fer la textura dels pèls… Si voleu hi podeu completar el dibuix amb l’entorn on pot estar Platero. Si mireu el conte veureu a quins llocs anava.

 Tutorials que us poden ajudar a l’hora de fer el dibuix:

https://www.youtube.com/watch?v=yxeOMced-0M

https://www.youtube.com/watch?v=QVopR5wp4sg

https://www.youtube.com/watch?v=SP7fUdMIMGs

 

2- Recordem que fa dues setmanes vam començar activitats de multiplicar. Ara continuem practicant una mica més.

 

3- En Pèbili és un follet entremaliat que conviu amb un matrimoni de botiguers i amb un estudiant rellogat en un vell casal. Amb ell, al llarg d’aquests dos intensos cursos, hem viscut moltes experiències diferents. Ens ha ensenyat a reflexionar sobre els cinc sentits; ens ha sorprès, ens ha emocionat…

 

En un full blanc, o bé a la plantilla que et deixem, explica què és el que més  t’ha agradat de les sessions de filosofia amb el Pèbili. Què t’ha sorprès? Què has après dels teus companys i companyes o de tu mateix/a? Si vols, pots acompanyar-ho d’un dibuix. 

 

REPTE DE LA SETMANA

A cadascú de vosaltres us enviarem per correu electrònic una poesia. L’heu de llegir a casa i practicar l’entonació (parar en els punts, no correr massa…), pronunciar les paraules bé i, és clar, entendre del que ens parla.

El divendres dia 12, convocarem una videoconferència on hi són convidats també els pares i germans, i farem UN RECITAL DE POESIA.  Hi haurà poemes en català i altres en castellà.

Cadascú de vosaltres llegirà el seu poema. Primer el títol, després el poema  i a l’acabar l’autor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>