Del món a Esparreguera

Després d’unes intenses setmanes de treball, estem a punt de donar per finalitzada la UDI “Del món a Esparreguera”. Gràcies a aquesta Unitat Didàctica Integrada, hem pogut aprendre moltíssim sobre les comunitats autònomes de l’Estat Espanyol.

Tot va començar per una proposta que ens va fer una agència de viatges. A partir d’aquí, vam formar grups de treball, cadascun d’ells especialitzat en una comunitat autònoma d’Espanya, i ens vam posar a treballar de valent. Vam buscar informació, vam idear un itinerari de viatge, vam investigar sobre el relleu i la hidrografia del territori espanyol, vam cercar transports i allotjaments, vam fer pressupostos… Finalment, amb tota aquesta informació, vam dissenyar una presentació multimèdia per poder compartir amb els altres tots els nostres coneixements.

Així, dilluns tots els grups vam poder fer l’exposició sobre les comunitats. Amb més o menys vergonya, al final ens en vam sortir i van quedar unes exposicions molt professionals! Però el moment més especial d’aquesta setmana va ser dimecres a la tarda. Les famílies estaven convidades a una degustació de plats típics de cada comunitat. Estàvem molt il·lusionats de poder compartir la tarda tots junts, assaborint els deliciosos plats que havíem preparat.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, famílies!

Cliqueu a la imatge per veure algunes fotografies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>