DESCOBRIM QUI ÉS I QUÈ FEIA L’ARTISTA YAYOI KUSAMA

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja sabeu portem ja varis mesos amb les activitats inicials de presentació, de descoberta i d’exploració entorn a l’artista Yayoi Kusama.

Hem estat descobrint com era aquesta pintora i escultora, hem conegut i treballat entorn al personatge, on va néixer i on va viure i ja coneixem algunes coses de la seva vida i obra. Hem explorat el nostre entorn proper, la classe, els objectes i materials de l’aula, també de l’espai pati i hem trobat moltissims objectes que tenien punts, formes circulars i taques, els hem fet fotografies per després en sessions posteriors, poder observar-les i comparar-les i poder fer totes les classificacions que creiem oportunes…

Hem trobat la necessitat de crear l’espai de l’artista a la classe i l’hem decorat amb punts i amb gomets circulars de diferents mides i colors. També hem renovat el marc de la cartellera de suro de l’aula i he decorat el nom i el cognom de la pintora.

També hem pogut explorar, manipular i jugar amb material com aros i anelles durant el pati, explorant diverses possibilitats motrius, i treballant amb el joc les nocions de dins i fora i també les nocions de linia tancada.

Continuarem fent moltes experimentacions i descobertes a l’aula sobre l’artista. Ja us anirem explicant…

Us fem arribar aquest vídeo amb una mostra del procés d’aprenentatge de la UDI de l’artista, esperem us agradi molt.

https://drive.google.com/file/d/1yg39o9zWkkB9-G80HqH1PG71O3V4SNRr/view?usp=sharing

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>