La Carta als Reis dels i les alumnes de L’escola La Sardana

Els nens i nenes de l’escola han entregat als patges reials al llarg d’aquests dies les seves cartes per dur-les als Reis Mags d’Orient. En elles han recollit un munt de bons propòsits i desitjos per aquest nou any 2021 que volem compartir amb tots i totes vosaltres:

Estimats Reis Mags d’Orient,

Aquest any 2020 ha estat un any difícil per la pandèmia que hem viscut, hem estat confinats i això no ha estat gens fàcil. Per això us demanem que el proper 2021 sigui un any millor i que marxi aquest virus.

Durant l’any ens hem esforçat per portar-nos bé i com sabem que sou màgics us demanem aquests desitjos:

En primer lloc, per la nostra escola demanem que tots i totes mantinguem una bona relació, poder tornar a estar molt més junts, tornar a seure en grups, poder relacionar-nos amb les altres classes, poder anar d’excursió o de colònies i per suposat volem treure’ns la mascareta.

En segon lloc, per a Badia demanem resoldre els problemes dels habitatges, la humitat i l’amiant, que tothom tingui feina i s’acabi l’atur, i que les persones deixin d’embrutar el terra amb llaunes i caques de gossos, que la gent respecti la distància de seguretat i que facin ús de la mascareta

I per últim, per tots els països del món, volem que arribi la vacuna i s’acabi la COVID-19, que no hi hagi contaminació ni escalfament global, que es conservin els boscos i no desapareguin més espècies animals, que s’acabi amb la pobresa i el racisme, que no hi hagi països en guerra, molta salut per tothom, més respecte envers la diversitat de religions, classes socials i orientacions sexuals, prou bullying i que torni la Pau!

Us desitgem Bon Nadal i un feliç 2021!

Els nens i nenes de l’Escola La Sardana

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>