TOT ANIRÀ BÉ. FINS AVIAT, JOAN MARAGALL!

Feu un dibuix ben bonic per penjar a la finestra. No us oblideu d’escriure el vostre nom i el missatge TOT ANIRÀ BÉ. Així donarem ànims a tots els que ho necessiten. També podeu posar FINS AVIAT, JOAN MARAGALL! dedicat als vostres amics de l’escola i a tots els que hi treballem. Si us feu una foto amb el dibuix i la compartiu amb nosaltres a través del mail infantil@escolajoanmaragallsab.cat  la podreu veure publicada al bloc i tots estarem una mica més a prop. Molts petons a tothom!

 

 

https://photos.app.goo.gl/Fk44iGZzZVYr1EbV9

Atletisme

L’alumnat de 5è ha finalitzat les 6 sessions dels crèdits de l’atletisme. Ens ho hem passat genial! Volem donar les gràcies al Club d’atletisme de Sant Andreu de la Barca per aquestes divertides sessions i al Julián per tot allò que ens ha ensenyat!

Atletisme

Carnaval 2020!

Aquí teniu les fotografies de la festa de carnaval. Tota la comunitat del Maragall va gaudir molt de la rua de tots els cursos.

Voldríem agrair la col·laboració de tothom per fer possible aquesta gran festa, en especial a l’AMPA que ha contractat el DJ i al Manel per emmarcar aquest moment a través de la càmera fotogràfica.

 

 

 

 

 

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE TOTES LES FOTOS

Xocolatada Solidària

Agraïm a tothom la participació de la “Xocolatada Solidària”  i en especial a totes aquelles famílies que han col·laborat en la difusió i venda de la xocolata. També volem agrair a l’empresa de menjador “com a casa” per facilitar-nos de manera gratuïta la xocolata. Això ens ha permès recaptar 233 euros.  Ha estat tot un èxit!

Xocolatada Solidària