Festa de Fi d’ Activitats extraescolars de l’ AMPA

A finals de maig vem gaudir de la Festa de Fi d’ Activitats extraescolars de l’ AMPA, on totes les Famílies de l’ Escola hi eren convidades. Van començar els/les alumnes de Teatre de 1r a 6è amb l’ obra “Salvem la Terra”, la qual fou editada per ells mateixos. Els més menuts i menudes (P4 i P5) van representar “Alícia al País de les meravelles”, i vem finalitzar amb l’ actuació dels grans dancers de Zumba dels cursos de 1r fins 5è. Per altra banda, hi havia el racó d’escacs, on es podia apendre amb el monitor de l’ activitat i es va repartir berenar x a totes les Famílies.
Moltes gràcies a tots vosaltres per fer possible aquesta Festa, i des de l’ AMPA us desigem molt bon estiu!!!!!

 

EQUIP ESCOLAR D’ESCACS DE CERVERA

Felicitem el Ton Pollina i la resta de l’equip, l’Arnau, la Cecília i el  Lluís, els quals, després d’una magnífica  actuació al Torneig  Escolar d’Escacs celebrat a Lleida, han aconseguit el primer lloc en categoria superior i el sots-campionat de grup.

Aquest resultat els possibilita de participar en la final de Catalunya, en una propera convocatòria a Manresa.

Molta SORT  a tots !!!

CAMPIONAT ESCOLAR D’ESCACS

En el Campionat dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de La Segarra, els jugadors de l’Escola han tingut una molt bona actuació, aconseguint el jugador Ramon Pinós Gassó ser el primer classificat en la Categoria Sub-10 i l’equip format per Ton Pollina, Ramon Pinós, Olympia Coromina, Nil Solé i Tatiana Coromina el Trofeu al millor equip del Campionat.

https://goo.gl/photos/aCfxLcLV3c5fz7HF9

 

 

 

 

AMPA

L’Associació de Mares i Pares de l’escola té una gran importància pel funcionament de l’escola ja que s’encarrega de diverses gestions i d’oferir diferents serveis relacionats amb les famílies dels nostres alumnes que sense ella no serien possibles.
Ofereix els seveis d’acollida matinal, activitats extraescolars, admissió… Llegeix més»