Avui la Malak i la seva mare, la Wafa, ens han ensenyat com es fa la mantega natural.
Ens han explicat que van a recollir la llet a una granja de Tordera. Quan la tenen a casa, la deixen reposar durant 3 dies a temperatura ambient (a l’estiu només cal deixar-la 2 dies). Al cap d’aquest temps la llet s’ha tallat i ha quedat una mica sòlida com el mató; té un gust àcid. Aboquen aquesta llet en una ampolla de plàstic i l’agiten durant una hora aproximadament. Després d’aquest temps la mantega queda a la part superior de l’ampolla. Tallen l’ampolla i posen la mantega en un bol. Ja està la mantega natural llesta per menjar. La llet que sobra també es pot beure amb una mica de sucre perquè està molt àcida.
Nosaltres ho hem tastat tot; la llet tallada, la mantega i la llet que ha quedat després de fer-la. Li hem afegit una mica de sucre i melmelada de maduixa.
Voleu veure les fotografies?
La mantega era molt rica
ha sigut molt divertit !!! I estava molt bo
HOLA!!!!
Magradat fer la mantenga, i els bombones!!!
la receta esta muy bien echa
HOLA 🙂