Visita a un camp de pomeres

Els nens i nenes de tercer estem treballant les ACTIVITATS ECONÒMIQUES i els SECTORS DE TREBALL. Per això el dia 7 d’octubre vam anar a visitar els camps de pomeres de l’Eliseu Muní, a Ullà, acompanyats de la Maria Carbó, per conèixer de primera mà una feina del Sector Primari. Ens van ensenyar i explicar quines feines s’han de fer en un camp de pomeres per poder arribar a collir pomes, i quines varietats de pomes es conreen. Vam poder veure i tastar totes les varietats:

pomes

GALA                  GOLDEN                 VERMELLA              GRANNY                         FUJI                   PINK LADY

I també vam votar per saber quina trobàvem més bonica i quina trobàvem més bona. Aquí teniu els resultats de les votacions:

varietat la més BONICA La més BONA
GALA 9 16
GOLDEN 6 12
VERMELLA 42 5
GRANNY 7 14
FUJI 3 5
PINK LADY 7 22

Ja ho veieu! No sempre el que és més agradable a la vista és el més bo!

pomeres-1 pomeres-2 pomeres-3
pomeres-4 pomeres-5 pomeres-6

Vam tenir un dia fantàstic, vam fer una llarga caminada i volem agrair a l’Eliseu i a la Maria que ens ensenyessin i que ens expliquessin tantes coses interessants de la seva feina. A més a més, ens van regalar una poma a cadascun. MOLTES GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>