ELS AMBIENTS A CICLE INICIAL

Aquest curs els alumnes i les alumnes de cicle inicial hem iniciat el treball per ambients durant una sessió setmanal, fomentant així l’autonomia i les potencialitats de cada infant. 

A l’ambient d’Art els i les alumnes poden gaudir explorant diversitat de tècniques artístiques i al mateix temps desenvolupar la seva creativitat i imaginació. 

A l’ambient de Teatre en anglès les i els alumnes desenvolupen la comprensió i expressió oral en llengua anglesa a través del treball de contes. 

A l’ambient de Robòtica els i les alumnes desenvolupen habilitats per a la programació mitjançant els bee-bots, així com habilitats per a l’ús de les noves tecnologies utilitzant el chromebook. 

A l’ambient de Jocs les i els alumnes desenvolupen les seves habilitats a través de la introducció de nous jocs: cooperatius, de memòria, d’observació, d’estratègia…

A continuació podeu visualitzar un recull de fotografies dels diferents ambients:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>