Galetes!

Hola famílies,

ja us hauran dit els vostres fills que a l’hora de fer pràxies hem diversificat els jocs que fem i també mengem galetes.

La  mare del Gerard ens va portar un paquet de pa d’àngel després de parlar un dia que aquest tipus de galetes s’enganxen només que es mullin una mica, pesen poc i per moure la musculatura va molt bé. (Gràcies!!)

La mare de la Noa també ens va porta pa d’àngel, aquest més tovet i que costa més de desenganxar, per poder posar més vegades al paladar. Som rics!! (Gràcies!!)

La veritat és que és divertit jugar amb les galetes. Recordeu que les primeres són una mica dures per posar-les al paladar diverses vegades, però ho hem provat tot:

 

Desenganxar-la

La idea és treure-la amb la llengua sense tocar amb les mans després d’enganxar-ne un trosset a:

 

  • El paladar o els alvèols

 

  • A un costat de la galta per dins

 

  • A la geniva de dalt entre les dents i el llavi (cuñaooo)

 

  • A la geniva de baix entre les dents i el llavi

 

Recollir-les

També hem jugat a recollir-les de la taula (tot sense mans, aquí fem màgia):

 

  • Amb la llengua

 

  • Amb els llavis

 

Més difícil encara!

Agafem entre els llavis un tros enorme de galeta i l’hem de menjar sense que caigui. Cal combinar força de llavis per aguantar-la i llengua per fer-la entrar, mentre les dents tallen i masteguen. Un exercici ben difícil! Si cau, l’intentem agafar de la taula amb la llengua o els llavis i continuem.

 

Ja veieu que jugant es pot enfortir la musculatura, que és el què busquem. Podeu inventar els jocs que volgueu (enganxar una mica de galeta a la punta de la llengua i fer-la entrar i sortir de la boca sense que caigui, sense que toqui amb els llavis, tocant i fent que caigui per després recollir-la de taula, fer que toqui els costats i el nas, …), inventeu, tot està bé, és divertit i ajuda en el nostre objectiu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>