A 4t experimentem per saber què necessiten els arbres i les plantes per créixer bé?

Portem dies investigant sobre les plantes i els arbres. Ens hem preguntat si una planta pot viure dins un armari, a les fosques, també ens hem preguntat quin paper té la terra en el creixement de les plantes, ens hem preguntat si una llavor pot viure dins un pot tancat, o què passaria si plantem una llavor i no la reguem, o la reguem molt. 

Hem conegut els arbres de l’escola, els hem estudiat, com és el seu tronc, les seves fulles i fruits, i els hem etiquetat. Ens hem preguntat perquè els arbres canvien de color a la tardor i què provoca que els hi caiguin les fulles. Hem descobert coses molt interessants, i tot gràcies a un experiment que es diu cromatografia. 

Ens hem imaginat que rebem un encàrrec de l’Ajuntament per dissenyar un cartell per fer una campanya de sensibilització, amb l’objectiu de cuidar i conèixer la importància dels arbres. Ep han quedat molt “xulos”!!! , els exposarem uns dies per l’escola i els voltants.

Cliqueu la imatge per vere’n l’album

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>