Propostes per aquesta Setmana Santa per a Cicle Mitjà

Hola noies i nois de Cicle Mitjà,
Volem aprofitar aquest dies de Setmana Santa per recomanar dues coses mot importants. La primera que us familiaritzeu amb el DRIVE, que serà l’eina amb la qual treballarem a la tornada d’aquesta Setmana Santa. I la segona que no deixeu de llegir. Els alumnes de 3r que per primer cop entraran al Drive, caldrà que deixin constància de que han sabut entrar penjant el seu primer document a la carpeta que porta el seu nom. Per aquest document proposem que expliquin el seu joc preferit o bé que ens mostrin alguna recepta de cuina que hagin fet aquests dies.

També us oferim noves propostes, però aquestes per aprendre tot jugant i així estareu una  estona entretinguts i entretingudes. Estigueu actius i no perdeu el ritme, a la tornada, a partir del dimarts 14, hem d’iniciar el tercer trimestre des de casa i aquesta vegada amb activitats avaluables. El curs no està acabat, només és que ara ho hem de fer diferent. Caldrà venir amb les piles carregades per seguir aprenent i caldrà saber-se organitzar i ser constants.

No us oblideu que també teniu el repte 1 que us proposa la mestra d’educació física. La trobareu a #3 i #4, dins de #Ensquedemacasa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>