INFORMACIÓ SOBRE L’AJUT ECONÒMIC INDIVIDUAL DE MENJADOR ESCOLAR CURS 2021/2022

Trobareu impresos i informació a la Secretaria del centre.
El termini de presentació és del 3 al 28 de maig de 2021

Us informem que des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany s’ofereix el nou servei de “Punt d’Assessorament Digital”. L’Objectiu del projecte és poder facilitar i fer un acompanyament als ciutadans en la realització de diferents tràmits electrònics, facilitant la seva gestió i l’enviament de la documentació a través de diferents plataformes.

Per tal de poder ajudar a les famílies que tinguin dubtes o dificultats en la tramitació dels ajuts al menjador, estarem presencialment a l’escola per poder gestionar l’enviament dels documents via telemàtica. Serà necessari que les famílies portin preparada tota la documentació per agilitzar la seva gestió.

Dia 13 de maig de 9h a 13h. Degut a la situació sanitària, i per poder respectar les normatives vigents, caldrà reservar cita prèvia a través del següent telèfon o mail:

Persona de contacte: Nuri Brugada
Dades de contacte: 645434259 / digital@plaestany.cat
Per resoldre dubtes o consultes en relació a la documentació que cal adjuntar a la sol·liciutd de beca de menjador podeu contactar amb el Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal, telèfon 972 57 35 50, o a través de l’adreça de correu electrònic ensenyament@plaestany.cat.

També es poden presentar les sol·licituds al Consell Comarcal (c/Catalunya, 48, Banyoles) de 9h a 14h. Demanant abans cita prèvia a la web del Consell Comarcal), portant obligatòriament la sol·licitud omplerta, juntament amb la documentació que correspongui, el dia i hora indicats. O a l’escola, trucant al 972574017, per gestionar cita prèvia amb el centre, portant també obligatòriament la sol·licitud omplerta, juntament amb la documentació que correspongui, el dia i hora indicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>