EXPERIMENTEM AMB EL COS HUMÀ

Ja hem acabat el nostre projecte d’aquest trimestre. Hem investigat sobre el cos humà i els hàbits per mantenir-nos sans.

De totes les activitats que hem fet, ens agradaria compartir amb tots vosaltres…  tres experiments molt divertits. Ens ho vam passar bé i vam aprendre moltes coses súper interessants que ara expliquem:

Dissecció d’un cor de xai: Vam obrir un cor de xai de veritat i es veien les venes, aurícules, ventricles i moltes coses més.

Vaig quedar-me al·lucinada perquè tot aquest temps fent l’aparell circulatori i ara veure un cor de veritat em va encantar.

Vam poder tocar el cor i la sensació va ser molt emocionant. M’ho vaig passar molt bé.

Simulacre de la digestió: Vam representar la digestió amb diferents materials que imitaven les parts de l’aparell digestiu: aigua, pa, vinagre, un tub de plàstic, un colador de roba i un bol.

Ara he entès millor com es transforma el menjar dins del nostre cos i aquí us deixem les fotografies.

 

Parts de l’aparell locomotor: Hem obert una pota de pollastre per observar totes les seves parts: tendons, músculs, ossos… Ha estat molt divertit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>