BREAKOUT A TERCER: “L’ANTÍDOT DELS ANIMALS VERTEBRATS”

Com pensem que la “lletra amb dopamina entra” hem tornat a crear una experiència immersiva d’aprenentatge amb un nou breakout educatiu. Aquesta vegada per posar a prova tots els coneixements que havien après amb el projecte dels animals vertebrats.
Recordem que el breakout consisteix en obrir una caixa que està tancada amb diferents cadenats. Per obtenir les claus o codis s’han de solucionar uns reptes. Els nostres nens i nenes han ajudat “la policia” a obrir una estranya caixa. A dins hi havia un antídot que curava a tots els animals vertebrats d’un virus creat per un excèntric científic.
Us deixem l’enllaç per si  voleu visualitzar el vídeo motivacional.

Els nostres intrèpids experts, sobre els animals vertebrats, han solucionat tots els reptes de manera cooperativa i molt motivats. Ho voleu comprovar… Doncs només heu de veure el vídeo. Són uns autèntics experts!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>