Quidditch al Temps de Migdia

Salutacions Famílies!

Les nenes i nens de Cicle Superior hem tingut un començament de trimestre una mica especial, ja que hem pogut participar al Primer Torneig de Quidditch del Temps de Migdia! Tothom que va voler participar es va poder inscriure a l’activitat i un cop feta la llista, vam cridar al Barret Seleccionador, que ens va posar a cada un a la casa que ens pertocava: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw o Slytherin…

Un cop establertes les diferents cases, es van reunir entre elles i van decidir els rols que tindria cadascú en el joc: Colpejadors, Caçadors o Buscadors. Com no ens van arribar les escombres que teníem encarregades, vam haver de fer una versió una mica més muggle del que haguéssim volgut!

Pels que no heu jugat mai al Quidditch, que suposem que en sou uns quants, us explicarem breument com el vam organitzar. En el camp de joc competeixen dues cases simultàniament i es desenvolupen dos jocs al mateix temps. Mig equip, els caçadors, tenen la missió d’aconseguir que el Quaffle (la pilota que fan servir) passi pel cèrcol de l’equip rival. Per fer-ho han de complir una sèrie de requisits, però el principal és que un cop tenen la pilota, no es poden moure de lloc i l’han de passar a un company seu. L’altra meitat de l’equip, els colpejadors, no es poden moure del seu camp i tenen la missió de “matar” als caçadors rivals. Per fer-ho, han d’utilitzar la Bludge (n’hi ha dues, una per cada casa). Tot i que a primer cop d’ull sembla una mica complicat, la veritat és que vam entendre tots les normes de joc molt ràpidament i les diferents partides que vam realitzar van ser molt més que emocionants!

Us deixem amb algunes de les fotografies que vam fer durant les partides…