El racó de la Biblioteca

Aquest mes de febrer hem reiniciat l’hora del conte a la Biblioteca de l’escola amb els infants d’educació infantil i cicle inicial. Hem començat l’any amb La Lola se’n va a l’ÀfricaMax i els superherois.

 

la-lolaLa Lola se’n va a l’Àfrica   /  Anne Villeneuve. Birabiro Editorial

Cansada i tipa dels seus terribles tres germans bessons, la Lola decideix escapar-se a l’Àfrica. S’emporta l’imprescindible: el seu gat de joguina, el seu joc de te i el dibuix més bonic. Acompanyada del xofer de la família, en Gilbert, travessa un sorral-desert i navega per aigües plenes de piranyes amb una barca de pedals fins que arriba a la petita illa d’Àfrica…

Deliciosa, tendra i enginyosa, aquesta història és una porta oberta per a tots els qui algun cop han necessitat deixar volar la imaginació per poder viatjar lluny de la realitat.

 

max-i-els-superherois

Max i els superherois   Rocío Bonilla i Oriol Marlet. Animallibres

Al Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d’una superheroïna: la Megapower! El seu amic Martí no el creu, li diu que les dones no poden tenir tanta força. Però s’equivoca perquè ELLA és molt valenta, és capaç de programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal. I a més a més, sap volar… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i el Max sap molt bé per què. T’agradaria descobrir-ho?