Animació lectora a la biblioteca

Aquests són els contes que la Noemí ens ha explicat aquesta setmana: “Onga Bonga” a P3 i P4 (acompanyat de la cançó de bressol “Non ninó”) i “El llibre dels porcs” a P5, 1er i 2n (acompanyat del tema “You’re Living Like Pigs” de Guts). Com en gaudim cada setmana d’anar a la biblioteca!

 

Frieda Wishinsky, Carol Thompson

Joventut, 1999

Ningú aconsegueix que la Laura deixi de plorar. La seva mare li canta una cançó de bressol, el seu pare la bressola entre els seus braços, l’àvia li prepara un biberó, l’avi li toca una bonica cançó amb l’harmònica. No serveix de res!

Què li passa a la Laura? No té son, no té gana, no li fa mal la panxa…

Només el seu germà, Daniel, sap el què cal fer perquè la seva germana somrigui.

“ONGA BONGA” li xiuxiueja a cau d’orella…

Acompanyat de la cançó de bressol “Non ninó”: https://www.youtube.com/watch?v=HPebX1JNNC4

 

Anthony Brown

Kalandraka, 2013

El Sr. Garrí vivia amb els seus dos fills, en Marc i en Pol, en una casa molt bonica, amb un jardí molt bonic i amb un cotxe molt bonic, en un garatge molt bonic.

Dins la casa, hi havia la seva dona. «Afanya’t amb l’esmorzar, estimada!» Cridava el Sr. Garrí cada matí abans de marxar cap a la seva feina, que era tan important. «Afanya’t amb l’esmorzar, mama!» Cridaven en Marc i en Pol abans de marxar cap a l’escola, que era tan important!.

Tot això passava un dia si i l’altre també, fins que la senyora Garrí es va cansar de ser la minyona de tots ells, i va decidir marxar de casa tot deixant una nota d’acomiadament ben demolidora: Sou uns porcs.

Llavors, el senyor Garrí i els seus fills van haver de fer-se càrrec de totes les feines de la casa, que abans tenien ben resoltes: netejar, fer el menjar, planxar, fer els llits…

Una divertida historia sobre igualtat de gènere per conmemorar el passat dia Internacional de la Dona.

Acompanyat del tema “You’re Living Like Pigs” de Guts:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>