Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana la Noemí ens ha explicat el conte “Un Lleó a dins” als cursos d’Educació Infantil (acompanyat del tema “Cat Blues” de Cowboy Bebop OST 1) i el conte “Verònica” a Cicle Inicial (acompanyat amb el videoclip de la cançó “Vull ser diferent” del grup Acció).

Els animals que protagonitzen les històries d’aquesta setmana volen ser diferents i canviar les seves vides. El ratolí vol aprendre a rugir perquè pensa que així tots els animals el respectaran. I la Hipopòtama Verònica vol ser famosa. Aconseguiran les seves fites?

És important perseguir els somnis, encara que aquests no siguin precisament tal i com els havíem imaginat…

Rachel Bright ; Jim Field

Baula, 2017

No cal ser GROS I VALENT per poder RUGIR!
El ratolí d’aquest conte creu que ser petit pot ser complicat de vegades, i per això vol aprendre a RUGIR per esdevenir fort i poderós com el lleó.
Aviat descobrirà que fins i tot la criatura més menuda pot tenir un LLEÓ a dins.

 

Acompanyat del tema “Cat Blues” de Cowboy Bebop OST 1:

 

 

Roger Duvoisin

Alba, 2018

Alguns hipopòtams criden molt l’atenció. No és el cas de la Verònica. Ningú es fixa en ella perquè viu en una gran família de pares, mares, tiets, tietes, germans i germanes, cosins i cosines…i !tots hipopòtams!.
Un bon dia la Verònica decideix anar a buscar un lloc on poder ser diferent i inclús arribar a fer-se famosa. Arribarà fins la ciutat i allà efectivament cridarà molt l’atenció.

 

Acompanyat amb el videoclip de la cançó “Vull ser diferent” del grup Acció: https://www.youtube.com/watch?v=QaOW6qfCvU0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>