Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana la Noemí ens ha explicat “L’estrella de la Laura” a P3, P4 i P5 (acompanyat amb la versió catalana de la cançó “Twinkle Twinkle Little Star”) i “Visca les ungles de colors!” a 1er i 2on (acompanyat amb un àudio del George Fenton).

Junts hem descobert les històries d’un nen, en Joan, i d’una nena, la Laura. Els dos protagonistes ens han deixat un trosset dels seus sentiments…

 

 

Klaus Baumgart

Grijalbo Mondadori, 1997

Una nit que la Laura no pot dormir i mira per la finestra de la seva habitació, veu com una estrella petitona cau just davant de casa, sobre la vorera. La Laura se l’endú a l’habitació. Però l’endemà l’estrella ha desaparegut.

Aquesta dolça història sobre la Laura i la seva estrella explica tot allò què una nena pot descobrir i com, de vegades, hem de separar-nos d’allò que estimem.

 

Acompanyat d’aquesta versió catalana de la cançó “Twinkle Twinkle Little Star”: https://www.youtube.com/watch?v=chsr3soyApo.

 

Alicia Acosta, Luis Amavisca ; Gusti

Nubeocho, 2018

A en Joan li agradava pintar-se les ungles, però a l’escola se’n burlaven d’ell, perquè deien que això era cosa de “nenes”.

Aleshores, el seu pare decideix recolzar-lo i pintar-se-les ell també. Aquesta és una història inspirada en fets reals.

Acompanyat amb el tema “Story of the Bride and Groom” de The Company of Wolves del George Fenton:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>