Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana la Noemí ens ha explicat aquesta trilogia de contes sobre animals personificats, acompanyada en aquest cas per música de Sufjan Stevens:

    • El Ratolí i la Pilota Vermella” a P3
    • Colla de Porcs!” a P4 i P5
    • Frank, la granota que desitjava volar” a 1er i 2on

 

Petr Horácek

Joventut, 2016

Què deu ser això tan bonic i brillant que penja de l’arbre? El Ratolí pensa que és una pilota, però el Talp està segur que és un globus, i el Conill diu que és una bala. Cap d’ells hi pot arribar tot sol… Com s’ho faran?

 

 

 

Mireille d’Allancé

Corimbo, 2010

En Guillem, en Jan i la Carlota no paren ni un minut quiets. Durant el dinar juguen i embruten la taula fins que el seu pare els diu que són uns porquets i, màgicament, tots tres s’hi converteixen.
Un divertit i sorprenent àlbum il·lustrat que, amb humor, encoratja els més petits a ser responsables i assumir les conseqüències de les seves entremaliadures.

 

 

Eric Drachman; James Muscarello

Malsinet, 2007

Un llibre que ens ensenya com podem superar-nos dia a dia, i aconseguir allò que volem il·lustrat amb magnífics dibuixos.
Tot i que en Frank és una granota, està avorrida de fer només “coses de granotes” i vol fer el que fan els ocells; o sigui, VOLAR.
Així que comença a saltar i saltar i a aletejar y aletejar fins que troba el seu lloc a l’estanc.
Un àlbum que estimularà la imaginació dels nens i nenes que s’identificaran amb la passió per l’aprenentatge, i l’esperit de llibertat que ens mostra el protagonista d’aquesta bonica historia.

 

I, com ja hem dit abans, tot plegat acompanyat de l’àudio “Mystery Of Love” de Sufjan Stevens:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>