Recomanacions per aquests dies 3r de Primària

Bon dia nens i nenes de tercer!

Com van aquests dies a casa? Encara no podem tornar a classe i, nosaltres, des de casa  pensem molt en vosaltres. Per fer més amena l’estada i que no sigui un avorriment us fem diverses propostes per anar fent a casa, mireu els enllaços que us proposem. Recordeu que no cal fer-ho tot.  També gaudiu d’aquests dies en família i aprofiteu per  fer coses plegats:  cuinar, llegir contes, jugar a jocs de taula, fer manualitats…  A la tornada ens les podreu explicar a tots i totes!

Una abraçada molt forta i molts petons!

Dolors i Cristina

MEDI 

A la plataforma WEERAS les propostes i activitats del tema 1 de socials ‘tocar el cel’. Recordeu que podeu buscar informació, fer murals, dibuixos o maquetes d’algun dels temes tractats!

CATALÀ

Activitats per millorar l’ortografia

Activitats dels tema 5 del llibre, també teniu accés a la plataforma digital

MATEMÀTIQUES 

Aplicació BMATH on hi ha exercicis de matemàtiques per nivells.

* per descarregar-la des d’un dispositiu amb Android 

*  per descarregar-la des d’un dispositiu amb Apple

* per descarregar-la des d’un ordinador

Activitats de matemàtiques i reptes en familia  

A més a més teniu el llibre del 8 i 1/2 i heu de repassar les taules de multiplicar (fins el 7).

ANGLÈS

No sabem si el Coronavirus parla anglès però hem de fer-li entendre en totes les llengües que puguem, que se’n vagi aviat. Aprofita per practicar anglès i entre tots li direm: Please, Go away!!

Oxford Learning Zone

Aquesta web ofereix moltes activitats en anglès: cançons, jocs, contes…. i tot relacionat amb el que fem a classe. Inclou una petita guia pels pares.

Edu365

Aquí tens moltíssimes activitats. Aprofita per repassar i aprendre nou vocabulari. Hi ha moltes opcions. Pren-t’ho amb calma i gaudeix!!

EDUCACIÓ FÍSICA

Educació Física:

Ja sabem que a casa la vida és més sedentària. A veure si ho podem canviar una mica.  Aquí teniu unes classes de zumba per fer sols o en familia. Animeu-vos, us ho passareu molt bé!

Zumba Kids

També us deixo un recull d’activitats per fer cada dia. Trieu la que més us agradi. A dalt a la dreta està numerat de l’1 al 23. Clica el nú,ero que vulguis i et proposem una activitat.

Activitats d’Educació Física

PER MOURE UNA MICA L’ESQUELET AMB TOTA LA FAMILIA

JUST DANCE – Swish Swish

JUST DANCE- Dance monckey

JUST DANCE – The time