Històries d’un viatge: visibilització dels treballs d’aula, el treball per projectes.

L’escola Diputació és una escola en transformació i canvi,  on el seu claustre, conjuntament amb les famílies i l’alumnat fa tres cursos escolars que està qüestionant-se i pensant com ser. Processos lents però que parteixen de la col·laboració, compromís i il·lusió de cadascun de nosaltres.

Basant-nos en aquest eix de transformació i canvi, que implica des d’una reflexió interna de tot el professorat per saber on estem i cap a on volem anar, des d’un acompanyament a l’alumnat en aquesta nova forma d’entendre els aprenentatges (creant estratègies i activitats diferencials a les aules) a un coneixement compartit amb les famílies i veïns on no només hi hagi un traspàs de la informació si no un coneixement construït del cap a on volem anar i com volem arribar.

Aquí us deixem la mostra de la creació d’un llibre de forma conjunta i on totes les persones que hi vam participar ho vam fer amb un únic objectiu mostrar un treball d’aula enriquit per la col·laboració de moltes persones que creuen en aquests processos de vida als barris i a les ciutats, on parlem de diferència, diversitat, inclusió, empatia i construcció.

Us passem dos enllaços el primer és la presentació del llibre a la casa Golferich i el segon el reportatge de la BTV, comença al minut 5,8 minut.

https://youtu.be/zjXBAJeLiUg

https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-1062/