El Pati de Racons de P4 i P5

Salutacions Famílies!

Després d’un temps covant-se, desenvolupant-se i materialitzant-se la idea, els cursos de P4 i P5 de l’escola us presentem els racons de l’espai de migdia!

I…què són els racons? Doncs els entenem com els espais que oferirem cada dia al pati i que s’aniran repetint cada setmana, permetent així als infants crear-se una rutina i ser els protagonistes de l’espai de joc. Els espais seran lliures, de participació voluntària, alguns d’ells estaran dinamitzats pels monitors i altres només supervisats. D’aquesta manera volem apostar i treballar per un pilar bàsic en la formació de qualsevol infant: la seva autonomia en el temps lliure.

Els espais que tenim actualment són: Els jocs de taula (dilluns), la zona de lectura (dimarts), jocs dirigits (dimecres) els conta-contes (dijous) i els divendres els dediquem a treballar el nostre Calendari de Pagès!

En posteriors entrades al blog del Temps de Migdia us anirem explicant més cosetes, de moment us deixem amb un recull d’imatges dels jocs dirigits dels dos darrers dimecres, on vam jugar al Riu i al Rellotge! S’ha de dir que gairebé tots els nens i nenes hi varen participar, ja que els racons estan tenint molt d’èxit!