Divendres 29 de juny: El comiat del planeta 219

Salutacions famílies!

Ja som divendres! Però com no ens arronsem, hem començat el dia fent els nostres jocs de benvinguda. Els més petits del Casal han estat jugant a la peixera, P4 i P5 han aprofitat per practicar la dansa que us han preparat per avui a la tarda, els Mitjans han estat al pati jugant a Policies i Lladres i als nusos i els més grans han estat jugant a l’aranya de colors i al “Pitxi”.

Després dels jocs hem anat a agafar més energies i hem esmorzat, moment en el que ha començat a sonar la cançó del Casal, això volia dir que teníem visita! Així que hem anat al nostre lloc per veure qui venia…i…per la porta ha entrat el Petit Príncep, i anava amb una corona a la mà!

El Petit Príncep ens ha explicat que venia directament del planeta 219, de veure el Rei. Ens ha comentat que el Rei ha estat donant moltes voltes al què li vam dir ahir i que ens demanava perdó. Ha vist clarament que si només mana, al final estarà sol, i que prefereix començar a fer les coses per ell mateix i no dependre tant de la resta de la gent. El Petit príncep ens ha explicat que tot just ara comença el seu viatge i que té moltes ganes de conèixer a més gent i ens ha demanat si el volem acompanyar, sense deixar de banda al seu amic aviador, que encara està al mig del desert amb l’avió espatllat. Ah! i una última cosa, ens ha fet arribar un missatge del Rei, ja que ell ens convida a una festa que celebrarem avui per la tarda!

Un cop el Petit Príncep ha marxat, hem començat a fer les diferents activitats. Els més grans del Casal (el grup de Mitjans i grans), han anat cap al menjador a fer un taller de cuina, què seria d’una festa sense poder picar alguna cosa? Els més petits, en honor al canvi d’actitud que ha tingut el Rei, han estat fent unes corones, i els de P4 i P5 han aprofitat per fer una mica de jocs d’aigua i un banyet a la piscina.

Per la tarda, els diferents grups han estat acabant d’enllestir les diferents representacions que faran a la festa final. Us recordem que hi esteu tots convidats!

Ens veiem dilluns amb més aventures!

Bon cap de setmana!