Divendres 28 de juny: la Roda

Salutacions Famílies!

Tot i la calor, aquesta primera setmana de Casal se’ns ha passat volant! No ens n’hem adonat i ja som a divendres! Això vol dir que aquesta tarda tenim la festa final a partir de les 16’30, però el dia ha començat molt abans… A primera hora, hem encetat el dia amb els jocs de benvinguda! Els més petits del Casal han estat jugant al pica paret i les seves variants més conegudes, com el Pica-Paret d’Animals. Els nens i nenes de P4 i P5 han estat jugant a Fet i amagar i al mata conills, i els més grans han optat per jocs més esportius, com una ràpida de futbol i un Trotecao de bàsquet. Començar el dia així sempre va bé!

Un cop hem esmorzat hem anat ràpid a buscar les sorpreses que teníem preparades per si venia el nostre amic Unga-Wunga: unes pintures rupestres que van fer el grup de grans i una caixa molt misteriosa… Així que ha començat a sonar la cançó del Casal, hem cridat al Unga-Wunga de la manera que ens va ensenyar la Cleta: Watxa Unga-Wunga! Però per sorpresa nostra, ha vingut la Cleta!

Només arribar al pati, la Cleta ens ha preguntat si havíem vist a l’Unga-Wunga i si havíem pogut preparar alguna cosa per fer el bescanvi pel rellotge. Les nenes i nens del Casal li han explicat el què han preparat: danses, disfresses, garrots, pintures rupestres….ah! i la caixa misteriosa! La Cleta s’ha posat molt contenta, ja que de ben segur que en Unga-Wunga acceptarà el bescanvi de bon grat! Així que ara si, i ben fort, hem cridat tots: WATXA UNGA-WUNGA!!!!

I ha aparegut el nostre conegut per la porta del pati! Se’l veia molt nerviós, sort hem tingut que la Cleta l’ha sabut calmar. Ella, amb el seu do de llengües, li ha explicat tot el què han fet les nenes i nens del Casal. La Lola i el Pere li han ensenyat a l’Unga-Wunga les pintures que van fer el grup de mitjans i grans, i l’Unga-Wunga ha estat molt més que content! l’hauríeu d’haver vist saltant d’alegria pel pati! Finalment li hem donat la caixa misteriosa…Ell s’hi ha acostat mica en mica, l’ha olorada, l’ha tocada, ha provat de tirar-la al terra… i la Cleta l’ha ajudat a obrir-la…I sabeu què hi havia?!? Doncs una roda!!!! L’Unga-Wunga estava tant content, però tant content, que ni s’ho ha pensat dues vegades a acceptar el bescanvi de la roda i les pintures pel rellotge de la Cleta! Ho hem aconseguit!!! Finalment la Cleta podrà arreglar la seva màquina el temps i acompanyar a l’Unga-Wunga amb la seva tribu!

Un cop han marxat ells dos, els diferents grups han començat les activitats del matí: els de P3 han anat al gimnàs, on han estat fent cabanes com les que deu tenir l’Unga-Wunga allà a la Prehistòria. Els de P4 i P5 han tingut un matí ben passat per aigua, ja que han començat fent un bon bany a la piscina i després han estat fent jocs daigua, moment en el que els de P3 han anat a fer-se un bany, ja que avui, com ja sabeu, la calor ha apretat de valent! Per la seva banda, els Mitjans i Grans, han anat al menjador, on s’han rentat bé les mans i han fet un petit taller de cuina! El taller ha estat ben refrescant i ens servirà de berenar per aquesta tarda! Esperem que us en llepeu els dits!!!

Per la tarda, han estat els Mitjans i Grans els que han anat a remullar-se a la piscina. I els de P3, P4 i P5 han anat cap al gimnàs a practicar la sorpresa que us han preparat per la Festa Final!

Ens veiem la setmana vinent amb més activitats, aquesta vegada en el món de l’Antic Egipte, ja que és on ens portarà la Cleta!

Bon cap de setmana a tothom i per aquelles famílies que comenceu les vacances, esperem que passeu un molt bon Estiu!!!!