Divendres 23 de Juliol: La fi de la Veruca

Salutacions Famílies!

La setmana ha passat volant amb les aventures de la Veruca en el Casal. Per començar el dia, els més grans han baixat cap al gimnàs on han fet una petita sessió de Ioga per començar el dia amb energia i després han estat fent unes danses. Els de P4 i P5 han estat al pati on han jugat, entre d’altres, a les capses, unes capses molt especials que cada cop que s’obrien ens mostraven un animal o personatge molt diferent!

Després dels Jocs de Benvinguda, els diferents grups han pujat a veure l’ambientació d’avui. Tots nosaltres estàvem molt ingrigats, ja que no sabíem com havia acabat el tema de la Veruca i l’Esquirol que s’havia endut, el Peludet. Sort que ha vingut un Umpa Lumpa i ens ha explicat el desenllaç de la història! L’Umpa Lumpa ens ha explicat que es van trobar a la Veruca voltant per tota la fàbrica buscant una sortida  secreta, però el què no sabia la Veruca és que no n’hi ha cap de sortida secreta. Així que la van deixar voltar i voltar fins que va tornar a la sala dels esquirols. Un cop va ser allà, el Peludet (l’Esquirol que havia agafat) ha aconseguit escapar-se i la Veruca s’ha trobat tota sola a la sala…bé…sola, sola no estava, ja que han vingut tots els Umpa Lumpa i l’han tirada pel tobogan per on els esquirols tiren les nous dolentes, anant a parar a les escombraries de la fàbrica. Des d’allà, el mateix Willy Wonka l’ha anat a buscar i l’ha acompanyada a les habitacions on l’esperaven l’August i la Violet.

Amb tota aquesta informació, grans i petits han anat a canviar-se per remullar-se una mica. Els més grans s’han quedat al pati fent jocs d’aigua, una bona manera d’acomiadar-se de la setmana del Casal. Els de P4 i P5 han pujat cap al menjador, on han estat fent un petit esquirol que els hi ha quedat molt bé!

Per la tarda, els més petits del Casal han anat a fer jocs d’aigua i és que el dia acompanyava molt per estar en remull! Els més grans han aprofitat per fer jocs dirigits.

Molt bon cap de setmana i ens veiem dilluns amb energies renovades!