Divendres 2 d’agost: El Comiat de la Cleta

Salutacions Famílies!

Avui ha estat el darrer dia el Casal d’Estiu de Juny i Juliol, però això no ha estat un impediment per poder realitzar totes les activitats que teníem programades, prova d’això han estat els jocs de Benvinguda, que són aquells jocs que ens han ajudat al llarg d’aquestes setmanes per entrar en les dinàmiques del Casal. Avui hem estat jugant al Mocador lligat, una versió una mica més complicada del clàssic joc del mocador, i ens ho hem passat d’allò més bé!

Acabades les partides, hem anat a buscar l’esmorzar i hem tingut una mica d’estona lliure fins que ha començat a sonar la cançó de la setmana, per tant, teníem la darrera visita del Casal, i, com no, ha estat la Cleta la que ens ha vingut a veure!

La Cleta estava molt contenta ja que per fi començava les vacances, ja que ha estat viatjant tot aquest mes i mig i no ha tingut un moment de descans. També ha aprofitat per agrair-nos tota l’ajuda que li hem donat al llarg d’aquestes 6 setmanes, ja que ha viscut, juntament amb nosaltres, moltes aventures i ha conegut a molta gent de moltes èpoques històriques diferents. Tots junts hem fet un bon exercici de memòria, intentant recordar a tots els personatges que hem conegut aquest mes i ens hem enrecordat de gairebé tots! Des de l’Unga-Wunga fins al Darwin, passant per la Nefertiti i la seva mòmia, que li van robar una peça de la màquina del Temps a la Cleta; i també hem recordat quan vam conèixer Filípides i els déus grecs, de qui vam aconseguir l’energia necessària per continuar fent funcionar la màquina del Temps que ens va portar el mateix Zeus en persona…o deïtat…; i també de la guerra entre els xinesos, amb l’emperadriu Wu ZeTian,  i els mongols! quina pressió que vam tenir aquells dies, sort que al final vam aconseguir ajuntar els dos pobles gràcies a la clau de la Gran Muralla!; i de la ciutat de El Dorado, i aquell explorador i la inca que es passava tot el dia comptant l’or que tenia; i del que no ens podíem oblidar era d’en Darwin, que hem conegut aquesta setmana! i és que al llarg d’aquests dies, hem viscut moltes aventures, hem fet moltes activitats i hem conegut moltes cultures, països i èpoques molt diferents a la nostra!

Així que, entre records, ens hem acomiadat de la Cleta i hem pujat al menjador on hem anat a fer tots junts el darrer taller de cuina! I ja sabeu com va la cosa, mans netes, super netes, i avui hem fet un petit vaixell fet de sandwich de xocolata! I és que un dia és un dia!

Per la tarda, hem estat acabant de practicar la dansa per la Festa Final!

Molt Bones Vacances a totes i tots!

Ens veiem a la tornada!