Divendres 19 de juliol: La solució

Salutacions Famílies!

Ja som divendres! I això vol dir que per la tarda tenim la Festa Final, però fins arribar a la Festa, han passat moltes més coses al Casal. De bon matí, el grup de Grans ha anat cap al menjador a acabar el taller que van començar dimarts, i és que ha estat una feina molt minuciosa! Els Mitjans del Casal s’han quedat al pati, on han jugat a “Sangre” amb molt entusiasme. Al pati també hi havia els grups de P3, P4 i P5, però ells han optat per estar jugant al “Llop”.

Després dels jocs, hem anat a esmorzar i a esperar la visita! A veure si avui podem arreglar les coses entre els xinesos i els mongols! I així que ha començat a sonar la cançó de la setmana, hem anat ràpidament a buscar un bon lloc i quina ha estat la nostra sorpresa quan per la porta del pati hem vist com venia l’Emperadriu i el Guerrer Mongol, tot discutint i gestualitzant molt amb els braços…això no pintava gens bé!  I és que portaven discutint-se ja una bona estona i els dos ens demanaven el mateix: Volien la Clau de la Gran Muralla! nosaltres hem vist la nostra oportunitat i els hi hem dit que no els hi pensàvem donar fins que no aclarissin les seves posicions, ja que barallats, no els volíem veure. I sembla que la cosa ha funcionat, ja que s’han quedat parats i, en veure que no aconseguirien res de nosaltres, han començat a parlar i a acostar posicions. Al final sembla que han arribat a un acord entre elles dues i podran conviure sense la muralla pel mig. Nosaltres hem aprofitat l’avantatge que teníem i hem quedat que donaríem una meitat de la clau de la Muralla a cada una, així, si volien anar al país veí, ho havien de fer al mateix temps, sense sorpreses ni traicions. D’aquesta manera, els mongols podran anar a la Xina a buscar aliments dels conreus i els xinesos podran anar a Mongòlia a buscar la caça!

Després de la feina ben fet, el Grup de Grans ha anat al menjador a fer un pastís per aquesta tarda. Al menjador també hi havia el grup de P3, P4 i P5, que han aprofitat per fer uns ventalls orientals molt originals! El grup de mitjans ha aprofitat per fer el darrer bany de la setmana i uns quants jocs d’aigua.

Per la tarda, els diferents grups han aprofitat per fer els últims assajos a les diferents representacions per la festa final.

Ens veiem la setmana vinent amb més aventures i activitats, aquesta vegada anirem cap a l’Amèrica del Sud, a la recerca de El Dorado!

Bon cap de setmana a tothom i per aquelles famílies que comenceu les vacances, esperem que passeu un molt bon Estiu!!!!