Divendres 13 de juliol: El Príncep i la Rosa

Salutacions famílies!

Avui ja és divendres i hem tingut un dia més tranquil que no pas ahir! Només arribar hem començat amb els jocs de benvinguda, on els nens de P3 i P4 han aprofitat per baixar al gimnàs i fer unes quantes danses. Els de P5 s’han quedat al pati fent una cadena de rialles i després han jugat a l’Ampolla Enverinada. Els grups de Mitjans i Grans s’han ajuntat per fer unes partides al Pi i a la Sardina, dos jocs que han triomfat molt en aquest Casal!

 

Després dels jocs, hem anat ràpid a agafar l’esmorzar i mirar d’endevinar qui ens vindria a veure! I quina ha estat la nostra sorpresa quan hem vist aparèixer al Petit Príncep per la porta del pati! I a més anava amb la seva roba de sempre! Això volia dir que l’havia pogut recuperar de l’Home de Negocis!

El Petit Príncep ens ha explicat que va rebre la Rosa que li vam enviar i que ja ha començat a regar i cuidar, ja que estava una mica pansida. També ens ha dit que s’ha trobat amb l’Home de Negocis, que l’ha estat seguint per tot arreu fins a la porta de l’escola, on s’ha trobat amb el parany que li ha preparat l’Adrià i ha funcionat! L’Home de Negocis ha quedat estabornit i el nostre amic ha aprofitat per fer-li un conjur que va aprendre fa molts i molts anys en un asteroide on hi vivia un mag. El conjur ha aconseguit deixar ben adormit a l’Home de Negocis, per tant, podem respirar ben tranquils ja que durant una bona temporada no ens molestarà!

Després d’aquesta gran visita amb tantes bones notícies, tots els grups hem començat a fer les activitats amb molta energia. Els de P5 han anat ràpid a posar-se el banyador i untar-se de crema per poder fer el darrer bany de la setmana i uns quants jocs d’aigua. Els Mitjans i Grans han anat cap al menjador, on han aprofitat l’excusa de la festa d’avui a la tarda per fer un dels seus tallers de cuina, avui amb molta fruita i una mica de xocolata, que mai pot faltar! I els de P3 i P4, en honor al Petit Príncep, han fet un petit punt de llibre inspirat en la Rosa que hem recuperat! Us direm un secret, l’ingredient especial del taller han estat les carxofes!

Per la tarda, els petits del Casal han aprofitat per fer un repàs a les seves actuacions i els Mitjans i Grans s’han fet un petit banyet a la piscina.

Molt bon cap de Setmana!

Ens veiem dilluns amb més aventures!