Divendres 12 de Juliol: L’energia per la màquina del Temps

Salutacions Famílies!

Avui ja és divendres i això vol dir que per la tarda hem tingut la Festa Final de Setmana! Però anem a pams, com sempre, per començar el dia, hem realitzat uns quants jocs de Benvinguda. Els més petits han estat fent jocs de rotllana, com el dels planetes; P4 i P5 ha baixat al gimnàs, ja que aquesta setmana estan molt esportistes, i avui han fet una cursa de relleus molt especial, i en acabar, han estat fent una partida a l’aranya de colors. Mitjans i Grans han optat per quedar-se al pati, on han estat jugant, per aclamació popular, a l’Stop i a Matar Conills.

Després dels jocs, hem anat a esmorzar i a esperar la visita del dia! Tots teníem moltes ganes de retrobar-nos amb la Cleta, però…quan ha començat a sonar la cançó de la setmana, ha aparegut Zeus en persona al mig del pati! Amb la seva veu de tro, ens ha explicat moltes coses. Però sobretot, ens ha felicitat, ja que ha vist tots els Jocs Olímpics que hem fet en el seu honor i ha quedat molt sorprés de les habilitats de totes i tots! Estava tant content que ha agafat l’energia per la màquina de la Cleta i li ha donat el toc final! I és que davant dels nostres ulls, ha fet que l’energia es tornés de color verd!!!! Ell ens ha dit que amb tota l’energia que hem recollit, de ben segur que la Cleta no tornarà a tenir mai més problemes amb la seva màquina del Temps!

Com estàvem tots tant contents, l’hem convidat a la Festa Final de la Setmana! Però ell ens ha explicat que ho celebrarà des de l’Olimp, on ell viu, i ho farà amb tots els déus que hem conegut aquesta setmana: Posidó, Ares, Hades, Apol·lo, etc.

Així que, ben carregats d’energia i de les bones notícies per haver ajudat de nou a la Cleta, hem començat les activitats del matí. Els de P3 han anat cap al gimnàs, on han estat fent diferents jocs i fins i tot han realitzat un petit circuit d’aventura! P4 i P5 han anat cap al menjador, on han coincidit amb els Grans del Casal. I mentre els Grans estaven fent un taller de cuina per la festa d’avui per la tarda, els de P4 i P5 han estat fent un taller amb un material que molts d’ells desconeixien: la cola d’empaperar! I els Mitjans? Doncs ells han anat a fer el darrer bany a la piscina i fer uns quants jocs d’aigua.

Per la tarda, els diferents grups han estat practicant les seves representacions per la Festa Final.

Ens veiem la setmana vinent amb més activitats, aquesta vegada anirem a la Xina, a veure si podem veure com construeixen la Gran Muralla, la 长城 !!!

Bon cap de setmana a tothom i per aquelles famílies que comenceu les vacances, esperem que passeu un molt bon Estiu!!!!