Dimecres 9 de Setembre: La Reina

Salutacions Famílies!

Avui ha estat un dia ben passat per aigua, però això no ha estat cap impediment per poder realitzar els nostres Jocs de Benvinguda. Els més grans han pujat amb el Marc al menjador, on han estat fent unes partides de Blades. Al gimnàs hi han baixat els grups de l’Andrea i l’Helena. Uns han estat jugant al Stop i els altres a matar conills. Els més petits s’han quedat a l’espai de davant la ludoteca jugant al joc de les cadires musicals.

Després dels jocs de benvinguda, hem anat a esmorzar i veure l’ambientació. Avui hem tingut la sort de conèixer la Reina dels Pescadors en persona! Ella ens ha explicat que estava molt contenta, ja que un pescador que li havia enviat l’Efrit li ha portat un bon grapat de peixos. La Reina, que estava molt i molt contenta, li ha donat tot un bon grapat de monedes d’or a canvi dels seus peixos, que eren de molts i molts colors. Sembla ser que el pescador, quan ha vist totes aquelles monedes, s’ha posat molt content, ja que d’aquesta manera podria ajudar a la seva família i a tot el poble per parar de passar penúries! A l’últim moment, ens ha semblat que la Reina estava parlant amb algú que no veiem…potser era la Sherezade!!!

Després de l’ambientació, els diferents grups han començat les activitats del pla de pluja. Al menjador s’han quedat el grup de l’Andrea i els de l’Helena. El grup de l’Andrea ha estat fent unes boles de malabars amb globus i arròs, que segur que els serviran per explorar les seves habilitats. Els de l’Helena també han estat fent un petit taller, però ells han optat per fer-ne un de papiroflèxia, creant diferents animals de molts colors. Els més petits han aprofitat el matí per acabar el taller que van començar ahir, i els del Marc han estat fent jocs al gimnàs.

Per la tarda, els més petits han estat fent danses, i els més grans han estat acabant el seu joc de rol. L’Andrea i l’Helena han compartit espai al gimnàs, fent diferents jocs i descarregant una mica l’energia acumulada al llarg de tot el dia.

Ens veiem demà amb més aventures!