Dimecres 4 de setembre: El cim d’àligues

Salutacions Famílies!

Avui, com cada dimecres, ha estat un dia diferent al Casal. Només arribar ens hem quedat al pati per anar al lavabo i recollir el picnic, ja que tocava excursió! Així que quan ja hem estat tots preparats, hem anat cap a l’autocar i hem enfilat cap a Sant Feliu de Codines, ja que ens esperaven al Cim d’Àligues!

En arribar a allà, hem esmorzat i han vingut dues monitores a recollir-nos per fer una visita guiada. Amb elles, hem après moltes coses de les aus rapinyaires diürnes i nocturnes: com tenen el bec, les urpes, què mengen, com volen, etc.

Acabades les explicacions amb les nostres monitores per un dia, hem anat a veure la sessió de vol, on hem pogut veure de molt a prop moltes rapinyaires: des del Gamarús de Lapònia fins als voltors, passant per l’àliga calba, l’àguila daurada, el Secretari i molts més!

Més d’una au ens ha deixat amb la boca ben oberta!

Acabada la sessió de vol, hem anat a dinar i agafat l’autocar cap a l’escola, ja que havíem de deixar descansar a les rapinyaires que hem tingut oportunitat de veure!

Ja tenim ganes d’explicar-li a la Margaret Hamilton tot el què hem après del vol d’aquestes aus, segur que li és de molta ajuda!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!