Dimecres 31 de juliol: La Creueta del Coll

Salutacions Famílies!

Avui és dimecres, per tant, anem d’excursió! I aquesta és una mica especial, ja que és la darrera abans de les vacances! No obstant això, hem seguit amb la dinàmica de cada dia d’excursió, és a dir, hem arribat a l’escola, on hem aprofitat el poc temps que teníem per anar al lavabo i recollir el dinar, ja que l’autocar ens estava esperant! Així que hem pujat a l’autocar i hem anat al parc de la Creueta del Coll!

Només arribar, hem anat a esmorzar i hem aprofitat per anar al lavabo, ja que teníem moltes activitats per fer al llarg del dia. Un cop hem estat preparats, hem començat a caminar cap a la part més alta del parc, però hem fet una petita aturada per fer unes partides al Pi, tot i que en honor a Darwin, li hem anomenat el “Peixet”…Això si, hem aprofitat tots els racons que ens oferia el parc per amagar-nos bé i no ens trobessin!

Acabades les partides, hem acabat d’arribar a la part més alta del parc, on a part d’unes vistes increïbles de part de la ciutat, teníem l’esplanada ideal pels jocs que havíem de fer! I per entrar en les dinàmiques dels jocs, hem començat amb unes partides de les Gerres i unes de Llops i Pops…

i per acabar el matí i acabar d’agafar gana, hem jugat al Mocador, a “Fades, Bruixes i Bruixots”, al “Marro” i uns quants més!

Acabats els jocs, hem tingut el temps just per anar a dinar i acabar de cansar-nos en el Parc! Avui si que dormirem plans!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!