Dimecres 27 de juny: Les ordres del Rei

Salutacions famílies!

Avui el dia ha estat molt diferent a la resta dels que portem, ja que hem anat d’excursió a Santa Creu d’Olorda! De bon matí, només arribar hem tingut el temps just per poder jugar una estona, anar als lavabos i recollir els picnics, ja que havíem d’agafar l’autocar per poder anar a la muntanya!

Un cop hem arribat al nostre destí, hem esmorzat i un cop hem acabat hem explorat una mica la zona on estàvem. Però de cop, la Nora, l’Akane, l’Estharlin i uns quants nens més del grup de Mitjans ens han vingut a buscar esverats ja que s’havien trobat una carta adreçada a les nenes i nens de l’escola!

Així que ens hem reunit tots els grups i hem obert la carta, a veure què ens explicava…I quina sorpresa la nostra, era una carta del Rei del planeta 219, el Rei que ens va explicar ahir l’aviador! Així que hem començat a llegir-la entre tots i ben aviat ens hem adonat que era una carta una mica especial, ja que ens tractava a tots de súbdits i hi havia una sèrie d’ordres que volia que seguíssim… Les primeres ordres que ens ha dit, ens han agradat molt, per tant, hem decidit que les podíem fer, ordres com que cada vegada que algun monitor o monitora digués la paraula “Rei”, tots els nens havíem de cridar ben fort “Visca el Rei!”, després ha ordenat als més grans del Casal que transportessin als més petits fins a un punt determinat fent la cadireta, també ens ha fet anar a peu coix, ens ha fet ballar els “Swish Swish”, hem cantat, hem buscat fulles, hem fet la croqueta…però cada cop les ordres que ens donaven eren més absurdes i no ens agradaven tant, per exemple, fer-nos canviar les sabates de peu, buscar 3 “gamusinos” i 3 “bratallunques” i la última de totes, per la que ja no hem volgut ni passar ha estat la de fer una escultura del rei amb caques d’animal!!!! Però què es pensa aquest rei? No ens pot manar així com així. Per tant, hem decidit que ja no li faríem més cas i aprofitaríem demà per explicar-li al Petit Príncep el què havia passat!

Com encara ens quedava una bona estona abans de dinar, ens hem separat per grups i hem anat a fer diferents jocs: els mitjans i grans han estat jugant a la bandera i els nens i nenes de P3, P4 i P5 han estat fent jocs de persecució.

Tret de les darreres ordres del rei, el dia ha anat més que bé!

Us esperem demà amb més aventures!