Dimecres 26 de juny: Els problemes de la Cleta

Salutacions Famílies!

Tot i la calor, avui hem començat el Casal amb molta energia! Prova d’això han estat els diferents jocs de Benvinguda que hem realitzat a primera hora. Els més petits han estat fent una mica de jocs esportius. P4 i P5 també s’ha decantat per jocs ben moguts, com una variant els aros musicals i les curses de cranc! i els més grans han estat jugant a “Sangre”, una variant encara més moguda del tradicional “mata conills”.

Un cop hem acabat de jugar, hem hagut de carregar energies, per això hem anat a buscar l’esmorzar i hem tornat al pati. Acabats d’esmorzar ha començat a sonar altre cop la mateixa cançó d’ahir…mira que si tornava a venir l’Home Primitiu! Però quina ha estat la nostra sorpresa quan per la porta ha aparegut una noia vestida de manera molt estrafolaria…

Ella ens ha explicat que és la Cleta, una inventora una mica despistada que ha creat una màquina del temps! Ens ha dit que en el seu darrer viatge a la Prehistòria, va tornar amb un polissó…l’Home Primitiu que vam conèixer ahir!!! I que aquell Home primitiu li va agafar sense permís un rellotge, no serà el mateix que ens va donar? La Cleta ens ha preguntat què li vam donar a canvi del rellotge, ja que a la Prehistòria no existien els diners i quan algú volia una cosa, doncs la canviava per una altra! Nosaltres li hem explicat que no li vam donar res a canvi…potser és per això que ens ha desaparegut el rellotge! segur que l’home primitiu, que segons la Cleta es diu Unga-Wunga, se l’ha tornat a emportar.

Entre tots hem pensat què li podem donar a canvi del rellotge si torna a venir en Unga-Wunga, i hem quedat d’acord que li farem una gran sorpresa: li ensenyarem a fer uns balls ben especials i fins i tot li regalarem una roda! La Cleta s’ha mostrat molt il·lusionada amb el tema de la Roda, ja que realment és una cosa que necessiten molt els homes i dones primitius, sembla ser que en aquella tribu encara no l’han inventat i quan volen moure qualsevol cosa se les veuen magres! Per cert, la Cleta, que sap molts idiomes gràcies al fet que ha viatjat per moltes èpoques històriques, ens ha ensenyat unes primeres paraules en l’idioma de l’home primitiu…ens ha ensenyat a dir Hola! : Watxa Unga-Wunga! Esperem que ben aviat tinguem oportunitat de posar-ho en pràctica!

Un cop ens hem acomiadat de la Cleta, hem començat les activitats del matí. Els de P3 i els més grans del Casal, han anat ràpid a canviar-se i posar-se el banyador, ja que tenien un matí ple d’activitats de jocs d’aigua! Els de P3 han estat fent una petita gimcana d’aigua, on havien d’omplir uns cubells amb gots, havien d’esquitxar amb esponges, proves de punteria, i moltes proves més! Els més grans, per la seva banda, han estat realitzant jocs d’aigua: han jugat al Pica paret d’animals aquàtics, al futbol xinès i molts més!

Els nens i nenes de P4 i P5 han pujat cap al menjador on han estat realitzant un taller: s’estan fent la seva pròpia disfressa de primitius! Això si que li donarà una gran alegria al Unga-Wunga! Segur que se sent com a casa!

Per la tarda, els de P4 i P5 s’han posat el banyador i han anat cap al pati a fer una bona remullada. Els de P3 han estat fent una gimcana al pati del menjador i els més grans han començat un petit taller, que també serà una sorpresa pel nostre amic Unga-Wunga!

Ens veiem demà amb més aventures!