Divendres 20 de juliol: El Fanaler i les Cuques de Llum

Salutacions Famílies!

Sembla mentida que ja torni a ser divendres i és que la setmana ha passat volant! Per començar el dia amb molt bon peu, ens hem ajuntat tots els grups per fer els jocs de benvinguda. I els jocs que ha triomfat més han estat l’Stop, la Cadena i fins i tot ens hem atrevit a fer una partida al bandoler!

 

Després d’agafar unes bones energies amb l’esmorzar, ha aparegut el Fanaler al mig del pati, que venia tot preocupat per si havíem aconseguit tots els punts per fer l’intercanvi i retrobar-se amb les seves Cuques de Llum…i…si que ho havíem aconseguit! I la Valentina ha estat l’encarregada de donar-li els més de 550 punts que havíem recollit a través de la gran Gimcana!

El Fanaler estava tant content que ens ha ensenyat un petit truc de màgia amb el qual hem aconseguit, gràcies a la força de tots i de les Cuques de Llum, encendre tots els llums del pati! Ara si que ja podia tornar al seu petit asteroide i il·luminar el camí de tots els viatjants nocturns!

Un cop ens hem acomiadat d’ell hem començat a fer les diferents activitats. Així que els de P3 han pujat cap al menjador per fer un petit taller, els Mitjans i Grans s’han rentat bé les mans i és que ells eren els encarregats de preparar el berenar per la festa final d’avui a la tarda…i els de P4 i P5? Doncs ells han aprofitat per fer uns quants jocs d’aigua al pati! I per acabar el matí i acomiadar tota la setmana, tots els grups s’han ajuntat al pati per fer la última prova de la Gimcana, que ja no donava punts, però teníem tots moltes ganes de fer-la: Una guerra d’aigua de colors!

 

Molt bon cap de setmana a tots i ens veiem dilluns amb més aventures!