Dimecres 11 de juliol: Les propietats de l’Home de Negocis

Salutacions famílies!

Avui és dimecres i això vol dir que canviem la rutina del dia a dia del Casal: anem d’Excursió! Per tant, només arribar hem anat al lavabo i ens hem preparat per agafar el picnic i anar cap al nostre destí. el Museu Blau.

Un cop hem arribat allà, hem anat a esmorzar a un parc, on hem aprofitat per fer uns quants jocs. Els Mitjans i Grans havien d’aconseguir, a través d’una sèrie de proves, uns punts per poder entrar a les propietats de l’Home de Negocis i poder trobar la roba del Petit Príncep. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han estat fent una petita gimcana per aconseguir trobar la rosa del nostre amic!

Com tots els grups ho han fet tant i tant bé, hem pogut accedir a les dependències de l’Home de Negocis on hem vist totes les coses que “ha comprat”…déu n’hi do la d’animals, plantes, fongs i minerals que ha arribat a aconseguir! I què en deu voler de posseir tot això?

Els Mitjans i Grans han estat buscant la rosa per tot arreu, però no l’han pogut trobar per enlloc tot i que si que hem pogut veure a la Guineu del Petit Príncep, per sort, el grup de P3 i P4 si que l’ha trobat! Es veu que estava al costat d’un mineral que es deia “Aragonita”, potser té algun sentit per l’Home de Negocis, és una de les coses que haurem d’investigar!

La sortida ha estat tot  un èxit, tant per la visita al museu com pels reptes que hem pogut superar trobant la Rosa. Ja tenim ganes que arribi a demà per veure si ve el Petit Príncep i li puguem tornar (ja que estava la rosa estava una mica pàlida i necessita les cures del nostre amic)…

Ens veiem demà amb més aventures!