Dimarts 8 de Setembre: L’Efrit

Salutacions Famílies!

De bon matí, només arribar al Casal, els més grans han anat directament cap al pati, on han estat fent unes partides al Futbol Xinès i després al Ninja. Al pati també han anat el grup de l’Andrea, els de P4 i P5, on han aprofitat per jugar al Rei Pepet. Al pati del menjador hi havia l’Helena, que han començat el dia amb unes partides al Director d’Orquestra i al Pica Paret. I els més petits? Doncs ells han anat a fer jocs musicals al gimnàs, fent diferents versions del joc de les cadires, però amb mocadors.

Després dels jocs de benvinguda, com ja sabeu, hem anat a veure l’ambientació i a esmorzar. Avui hem tingut la visita d’un autèntic Efrit, un geni molt especial i bondadós. Ell ens ha explicat que li agrada molt rondar pels llocs i ahir es va quedar ben preocupat perquè va topar amb el nostre amic pescador. En veure’l tant desesperat no va pensar-s’ho dues vegades i va decidir ajudar-lo. D’aquesta manera li va explicar on podia trobar un llac ple de peixos molt especials. El nostre amic pescador va prendre nota sobre les seves indicacions, per sort, no eren gaire complicades! L’Efrit també li va dir que si pescava els peixos d’aquell llac i després li portava a la Reina dels Pescadors, de ben segur que rebria un bon sac de monedes d’or a canvi! Sembla ser que al pescador li van brillar molt els ulls, ja que va pensar que amb totes aquelles monedes d’or podria comprar menjar per la seva família i donar un cop de mà a la resta del poblat, que tampoc s’ho estava passant molt bé… nosaltres li hem preguntat per si havia vist a la Sherezade rondant pel conte, però sembla ser que de moment encara no tenim notícies seves…haurem d’esperar demà a veure si la trobem!

Després de l’ambientació, els diferents grups han anat cap als seus espais per poder realitzar l’activitat del matí. El grup de l’Helena ha anat cap al pati, on han estat fent una petita gimcana on han hagut de passar diferents proves, des de memorístiques com intentar reproduir un dibuix o bé de recerca i captura d’objectes! Com el temps els ha acompanyat, han aprofitat un momentet per fer una petita remullada, bé que se l’han guanyada! El grup de l’Andrea ha pujat cap al menjador a fer un taller. Inspirats amb la història que ens ha explicat l’Efrit, han fet un petit mòbil ple de peixos, intentant imaginar com serà la xarxa del nostre amic pescador quan la tregui del llac. Els més petits del Casal també han aprofitat a fer un taller pel matí, ells han optat per decorar el fons del llac amb els peixos nedant pel seu voltant, això si, han estat pintant amb esponges! Qui els ho havia de dir que les esponges també ens serveixen per pintar! I els més grans? ells s’han quedat al gimnàs fent diferents jocs, com el de Protegir el Rei i el dels Caçadors.

Per la tarda l’Helena i el Marc s’han quedat al menjador, on han estat fent un petit taller d’un aquari i continuant la seva història de rol respectivament. L’Andrea i la Sílvia han aprofitat la tarda per fer uns quants jocs al pati, que ja tenien ganes de moure’s!

Ens veiem demà amb més aventures!