Dimarts 4 de Setembre: El Científic

Salutacions famílies!

Avui al Casal hem començat amb molta energia i així ho han demostrat els jocs de benvinguda que hem fet només arribar. Els més petits han estat jugant a fet i amagar i els més grans han posat en pràctica el taller que van fer ahir: el Trivial Bogavantes, on cada casella és un joc diferent que han de superar! I avui els ha tocat jugar al Mata Conills!

 

Després dels jocs de benvinguda hem anat a esmorzar i a esperar que soni la cançó del Casal, ja que teníem pendent la sorpresa que ens va anunciar ahir l’aviador! I així ha estat, en acabar d’esmorzar han sonat les primeres notes i ràpidament hem anat a buscar un bon lloc per veure qui venia! I quina ha estat la nostra sorpresa quan ha aparegut un senyor molt estrambòtic al mig del pati! Aquest no encara no l’havíem vist! Ell s’ha presentat i ens ha dit que era en Guifré, un científic una mica peculiar. El Guifré ens ha explicat que ahir va estar parlant amb l’aviador i el Petit Príncep i li van explicar el problema de l’avió. Ell, que es passa tot el dia entre cargols, martells i claus, ha vist molt clar quin era el problema de l’avió i la solució era molt senzilla, però per poder-la dur a terme ens ho havíem de guanyar! Ell ens ha proposat que aconseguim les eines necessàries per poder fer les reparacions pertinents. Després ens ha explicat que un cop tinguem les eines, el millor que podem fer és, aprofitant que demà anem al Cosmocaixa, mirar bé el funcionament de les màquines, així podrem ajudar a l’aviador a solucionar el seu problema.

 

Així que en Guifré ha marxat, ens hem posat les piles i hem anat amb els diferents grups a fer les activitats del dia. Els més petits han baixat a fer una gimcana al gimnàs, així, a través de les diferents proves, han anat aconseguint diferents eines. Ho han fet molt bé tot i que les proves eren molt difícils! Els més grans, han aprofitat per recarregar les piles i han anat al menjador a fer un petit taller i després s’han anat a canviar i fer unes quantes proves d’una gimcana aqüàtica!

 

Per la tarda han estat els petits els que han pujat a fer un petit taller i els més grans han estat fent jocs al pati.

Ens veiem demà amb més aventures!