Dimarts 30 de juliol: La carta del Pirata

Salutacions Famílies!

Avui, en els jocs de benvinguda hem estat tots els grups junts, i és que hem començat el dia fent unes curses de relleus molt originals. La primera ha estat la mítica cursa de sabates, on havíem de ser el grup més ràpid a aconseguir treure’ns i tornar a posar les sabates, això si, fent uns relleus entre els membres de cada equip. Tot seguit, hem passat a jugar a una cursa de relleus a collibè i després hem fet una versió del “Mar, Terra i Aire”…

Després de tant córrer, hem anat a agafar l’esmorzar i esperar la visita, però ha sonat la cançó i no ha vingut ningú…ni la Cleta, ni el Darwin…alguna cosa estava passant que se’ns escapava de les mans! Però de cop i volta hem sentit el timbre de la porta i quan hem anat a mirar qui era, ens hem trobat una carta al terra…i tenia un segell pirata!!! Sort hem tingut de la Mila que ens l’ha llegida, però la carta ens ha generat molta confusió… Era d’un pirata malai, un tal Sandokan, que ens explicava que estava molt preocupat perquè pels seus mars hi corria un vaixell molt gran amb un “vell xaruc” (segons en Sandokan) que es dedicava a parar-se a totes les illes mirant i observant els diferents animals que hi trobava… En Sandokan també ens explicava que era el re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-rebesnét de n’Unga Wunga! Sembla que a la seva família encara recorden quan una viatgera en el temps els va ajudar a inventar la roda i que sempre han cregut que els nens i nenes de l’Escola Diputació els poden ajudar davant de grans problemes. Per aquest motiu, en Sandokan, s’havia decidit a contactar amb nosaltres, ja que tenia por que en Darwin (el vell xaruc segons ell) trobés tots els tresors que té amagats per les seves illes del mar de Java: ens ha demanat que busquem alguna manera de despistar a en Darwin i que pari de buscar per les seves illes! Ah, per cert, ha confessat que ell ha robat el Beagle, així s’assegura que no es mourà d’on és!

Per comprovar la nostra lleialtat, ens ha preparat unes proves que haurem de superar aquest matí i per la tarda ens ha encarregat que amb l’ajuda de la nostra imaginació, creem animals ben estranys que dexin a en Darwin ben distret! Per tant, se’ns ha girat molta feina per avui, però clar…ara a qui hem d’ajudar? A en Darwin o al re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-rebesnét de n’Unga Wunga?…hi haurem de rumiar una mica!

Així que en acabar de llegir la carta, hem anat a canviar-nos i posar-nos el banyador, ja que les proves que havíem de passar, tenien molt a veure amb l’aigua…I si que ens hem remullat, si. A part de jugar a la Bomba (per petició popular), també hem estat fent jocs de globus d’aigua, jocs de rotllana ambientats amb l’aigua per acabar el matí amb una bona remullada a la piscina!

Per la tarda hem pujat cap al menjador, on hem estat treballant amb cola d’empaperar, globus i papers de diaris, creant animals tant curiosos com l’abella-globus, l’aranya-inflada, el peix rodó i molts més! Segur que deixem a en Darwin ben bocabadat!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!

Penseu que demà fem la darrera excursió del Casal de Juliol: anem a la Creueta del Coll!